1. Húzzuk át minden aktában az István vagy Norbert nevű ügyfeleket fehér kihúzóval.
  2. Küldjünk egy faxot bármelyik minisztérium központi faxszámára azzal a szöveggel, hogy "Kati, imádom az illatát", majd küldjünk egy másikat, hogy "téves". Idegen helyről küldött fax, helyesbítés nélkül még viccesebb.
  3. A teljesen automata, darálós kávéfőzőbe a kávészemek közé helyezzünk egy húszforintost, és várjuk izgatottan az eredményt.
  4. Készítsünk a gemkapcsokból négy méter hosszú láncot, és egyik végét helyezzük az orrunkba, majd ha jönnek, gyorsan vegyük ki.
  5. Tegyünk a közös nyomtatópapírok közé öt darab A/4-es, kinyomtatott szoftpornó képet. Hosszabb nyomtatásnál még a postázóig is eljuthat.
  6. Fénymásoljuk le minden irat üres oldalát is.
  7. Ha telefont kapcsolnak, próbáljuk utánozni a Fővárosi Temetkezési Kft. üzenetrögzítőjét, ha pedig ott dolgozunk, akkor a Vidámparkét.
  8. Öntsünk művért az iratmegsemmisítőbe.

Egyéb, megvalósítható ötleteket várok, csak kreatív olvasóktól.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tuzok.blog.hu/api/trackback/id/tr51635684

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása