Bizony-bizony! Nem kellett mást tenni, mint átlapozni a MyVip-et.
Itt a pénz! Megvan a lóvé, mind a 13 misi!
Nem kell tovább keresni!

Na ennyi volt a humor, de tudjátok mit nem értek?

Van ez a cigány-vezető bagázs Kolompár Orbánostúl, Farkas Flóriánostúl; és kiderül, hogy iskolai végzettsége nuku, kiderül, hogy beszélni, fogalmazni is alig tudnak, és kiderül, hogy a mindenkori hatalom telinyomta őket (mármint a főnököket) pénzzel (lóvé-val).

Most meg nekem kellene csodálkozni, hogy a Bács-Kiskun megyei CÖ ellopott több száz millió Forintot?

Tessék mondani, miért nem Lakatos Attila, miskolci cigány-vajda kap pénzt, és miért nem azok, akik valóban tesznek is valamit (Na, nem Daróczi Ágnesre és a politikai életbe beépült családjára, a Mohácsi-klánra, meg a Brüsszelben a cigányok érdekében semmit nem tevő EP képviselőnőre gondoltam (14e  €/hó) - nyugalom).
És miért nem ellenőrizték ezeknek a pénzeknek a felhasználását? Vagy már megint hülyeségeket kérdezek, és volt ennek célja, csak én ezt nem érthetem?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tuzok.blog.hu/api/trackback/id/tr30685283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása