stophrg.jpgA Blog bejegyzés címe: „Nácik pedig Vannak”, erre válaszolt Bodó Kirchsteuer Attila.

Kértem engedélyt és kaptam, hogy felrakhatom az oldalamra észrevételeit, amelyet ezúton is köszönök.

Örömmel olvastam kritikáját, amelyet köszönök.
Természetesen szabadon felhasználhatja írásomat, hiszen a jobbítás céljával készítettem.

 

Szivélyes baráti üdvözlettel;

Bodó Kirchsteuer Attila

Íme a levél, minden komment nélkül:

 

Kedves Hölgyeim és Uraim!
Családom egyik tagjától, aki orvosnak tanult, az auschwitzi lágerben csupán egy bőrönd maradt.
Ez a bőrönd sok száz kiállítottal együtt elrettentésül hirdeti, hogy világunk, egyik oldalán hataloméhes, másik oldalán pedig közömbös politikusai által milyen mértékig képes elaljasulni.

Nyomatékosan felhívom az érintettek figyelmét arra, hogy ezekbe a gazdátlanná vált bőröndökbe, még átvitt értelemben se akarják nap, mint nap, az összes morális szemetet becsomagolni.
Nem kell a tragédia bőröndjeibe beletuszkolni a devianciát, a buzik érdekképviseletét, a bűnöző és társadalmi normákat napi szinten megsértő cigányokat.
A zsidóság tragédiája nem egy szennyes rongy, amely arra szolgál, hogy minden mocskot azzal takarítsanak fel, és minden piszkot belegyűjtsenek.
Most már lassan arra kelek és fekszem, hogy aki utálja a homoszexuálisok hivalkodó parádéját, az burkoltan antiszemita.
Az egyik megélhetési cigány jogszónok azt mondja, hogy aki ma rossz szemmel néz a cigány szubkultúrára, az holnap a zsidókat is üldözni fogja!
Azt sugallják, és olykor kimondani merészelik, hogy a devianciák íntolerálása egyenesen az antiszemitizmushoz vezet
Mi ez a szánalmas idióta játék? Ott tartunk, hogy lassan minden jellemtelem politikus, semmirekellő, és magamutogató pederaszta, valamint fél idióta, 90 IQ-s mosdatlanszájú lumpen a zsidóságot használja fel, légoltalmi bunkerként. Olyanok bújnak a zsidóság mögé, akik annak belső lényegét és kötelesség rendszerét nem is ismerik. Senki ne használja a zsidóságot védő palánknak, arra az esetre, hogy ha jön a népharag, akkor irháját menteni mögé rejtőzzön, és onnan kiabáljon: Antiszemiták! Antiszemiták!
A zsidóság eleget szenvedett az elmúlt századok alatt!
De tudják, általában nem saját maga miatt, hanem mások által reá testált dolgokért. Olyanok okozták a legtöbb szenvedést, akik, mint most napjainkban is minden erkölcsi mocskot, hazugságot a zsidóság nyakába akarnak varrni.
A kipa pedig kicsi ahhoz és nem is arra való, hogy a közerkölcsöt romboló devianciákat ez alá rejtsék
A homoszexualitás tilalma és büntetése évezredek óta minden hithű zsidó számára kötelező. Ez egy felülírhatatlan törvény, egy Halacha.
Ezt a törvényt Isten adta az emberiségnek, és az, aki megrontja az isteni kinyilatkoztatás általi törvényt, az megrontja magát Istent is.
„VE’ET ZÁCHÁR LO TISKAV MI’SKVÉI ISÁ – TOÉVÁ HU”. ne háljál úgy férfival, ahogyan az asszonnyal hálsz.
Ezt a törvényt nem lehet azzal kimagyarázni, hogy férfival, annak anatómiai mássága miatt nem is lehet olyan szexuális kapcsolatot létesíteni, mint amilyet a nővel.
Ez a törvény, amely minden egészséges szexualitású ember belső törvénye is, az azonos neműek szexuális aktusát tiltja.
Erre valamelyik homoszexuális azt mondhatná, hogy mi van azokkal, akik nem hisznek Istenben! Azoknak miért kellene ehhez a „maradi” törvényhez tartania magát.
Ezeknek üzenem, hogy ha így érvelnek, akkor ne hivatkozzanak a zsidóságra.
Ne bújjanak a zsidóság mögé.
A zsidóság tradíciójában az egyik központi gondolat a gyermekközpontú, az anyaság szerepét nagyrabecsülő egészséges család és nem a homoszexualitás.
Az ortodox zsidóságnál, a homoszexualitás teljesen ismeretlen és iszonytató. Az ortodoxia, a tradicionális hagyománytisztelet nélkül pedig elképzelhetetlen a zsidóság. Egy ilyen negyedben próbáltak volna homoszexuális felvonulást rendezni!
Tojások helyett kövek hullottak volna.
Végezetül a tálit, a köpeny, az imasál nem arra szolgál, hogy fátylat borítson a tisztességtelenségre, a kipa pedig nem arra szolgál, hogy alá rejtsék az erkölcstelenséget, a teffilin pedig nem azért van, hogy körbekössék vele a hazugságot.

Mi jutott eszembe a magyarországi illetve az „Uniós”szodomita, buzi felvonulásról!

A magyarországi buzi parádéról Ernst Röhm NSDAP vezér (1887. november 28 – 1934. július 1. München Stadelheim) náci főhomokos jut az eszembe, már csak azért is, mivel a halálának 74-ik évfordulójához igen közeli időpontban kerülnek ezek a hivalkodó és gyomorfordító rendezvények lebonyolításra, egész Európában és így Magyarországon is. A náci Németországban, a „harmadik birodalomban” Ernst Röhm homoszexuális kotlósként maga mellé gyűjtötte a harmadik birodalom összes csinos pederasztáját, homokosát, hogy kiadós hímorgiák után együtt terveljék ki az elkövetkező hetek zsidóverésének forgatókönyvét. Milyen érdekes, hogy a buzik nem rá hivatkoznak, hanem az általuk agyonvert zsidókra.

Mit csináljak?
Nekem a homokosokról ők jutnak az eszembe!

bodo@karatnai.de

A bejegyzés trackback címe:

https://tuzok.blog.hu/api/trackback/id/tr71635770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Toro Sentado 2013.12.23. 09:55:19

Álltalános vonalban jó a cikk. A szerzô elrontja a végén, mikor azt állítja, hogy Ernst Röhm buzi volt.Érdekes lenne, ha megmondaná, honnan vette ezt az információt.
süti beállítások módosítása