buziparade_vizipisztoly.jpgBüszkeség napja vagy Méltóság napja? Ugyan, ne nevettessenek. Milyen büszkeség vagy méltóság ez? Pár száz (a szervező szerint 1500) homokos felvonulgat rendőri sorfal és teherautók mögé bújva, fújják a sípjaikat, lóbálják idióta kellékeiket, mert hogy nekik jogaik vannak. Ki vitatta? Vannak. De ez miért tartozik rám, miért kell kivinni az utcára? Ja, mert hogy Amerikában ezen a napon, valamikor összecsaptak a buzik a rendőrökkel New York-ban? Kit érdekel Amerika? Akkor a Nagy Menetelést miért nem ünnepeljük meg itthon is – tudniillik, amikor Martin Luther King elmondta azt a híres beszédét: I have a dream! Pont ezt kell ünnepelni? Miért nem ünnepeljük meg a Hálaadás napját, vagy az Apák napját? Amúgy is tele van a hócipőm azzal, hogy Halloween Magyarországon - halottak napján.
buzipaprade_voicepopoli.jpg Valakitől hallottam, hogy a felvonuláshoz Németországból hoztak buzikat – mert nekünk nem volt elég. Szóval, a németek ide járnak buzi-ünnepelni? Csak mert Berlinben olyan sikeres? Akkor nálunk is legyen sikeres! Sőt, kötelező?! »Így csatlakozunk ejrópához.« A berlini buzik a németek dolga (és szégyene). Nekem, köszönöm, nem kell.

Dühönghetnék, oda-oda mondogathatnék durvábbnál durvább, keresetlennek és ösztönösnek tűnő, obszcén szavakkal, én is, mint az utóbbi napokban olyan sokan megtették. Nem. Nem versenyzek senkivel a mocskos száj kategóriában.
„Ne végy a szádra olyat, amit nem vennél a szádba!”

Ja, és hogy „buzizok”? Igen, ez a neve ennek a szexuális érdeklődésnek – szerintem – nem „meleg”, nem „homoerotics”, magyarul: buzi. Ez a magyar megnevezése. Én meg nem vagyok „homofob”, nem utálom én az embereket. Ha azt írták volna: homoeroticfob, azt vállalnám, de nem ezt írták.

buzi_hosoktere.jpgNem is ezért kezdtem írni. A felvonulás után Fodor Gábor az nyilatkozta: „egy civilizált államban elfogadhatatlan, hogy valakit fizikai támadás, atrocitás érjen azért, mert a jogait meg akarja védeni.” Igen? Liberális barátaim! Hol vannak az én jogaim? Hol van a heteroszexuálisok jogai? Engem miért nem véd meg mélységes-liberalizmusotok? Miért nem védett meg az őszödi beszéd után? Vagy október 23-án, a szemkilövésekkor? Akkor miért nem nyilatkoztak?
Tarthatatlan, hogy parlamenti képviselőt fizikai támadás érjen. És Révész Máriusz, tényleg „Révész Mártíriusz” volt? „Ha-ha-ha!” Egy fideszes képviselőt igen, de Horn Gábort, meg Lévai Katalint már nem. Ide vezet, ha a liberalizmus nem következetes. De az szdsz sem nem liberális, sem nem következetes, ezekből a nyilatkozatokból is látszik.

tomcat_sabre_hosoktere_balhe.jpgÉn egyébként nem hiszem, hogy Horn Gábort lesörözték. Drága ám a sör! Leköpni? Azt sem hiszem el. Miért? Mert ezek a liberálisok mindig falkában járnak, a hátuk mögött liheg a bulvár sajtó, meg a média. Azt is fényképezik, ha rágyújtanak, vagy ha elmosolyítják országszerte híres bajszukat. Most viszont H.G. egyedül volt. Ugyan már! Hiszi-a-piszi! Egy árva félszemű fotós sem volt? Akkor ez még hírnek is kevés. És a motoros rendőr „majdnem” otthagyta? Egy egyedüli motoros rendőr, parancs nélkül otthagyta volna a képviselői igazolványát villogtató honatyát?

Olyan ez, mint az Andrássy úti ház „savja”. Savnak sav, de vajsav. Nem mar, csak büdös, égtelenűl büdös. Hal csalinak használják, ha jól tudom süllőre vagy csukára? Megint csinált a média egy terrorista kommandót. Mint a Budaházy-ügy vagy a Bombagyár ügy. Ezek után azt sem hiszem, hogy létezik a Magyarok Nyilai! Lehet hogy csak az NBH kreált már megint valami ügyet? Amin lehet csámcsogni a médiában.

tomcat_sabre_torott_rendorautok.jpgDe nem is ezt akartam írni.
Tudjuk-e, hogy 70 millió forintban kerültek az Andrássy út kordonjai felállítása? Tudjuk-e, hogy egy rendőrségi helikopter egy üzemórája 1 millió forint? És tudjuk-e, mennyibe kerültek a károkozások és a plusz takarítás költségei? A ruhamosás költségeit nem is számolom. Tojás, festék, halcsali.

simaszk.jpgMegérte? Én mondom, nem. Miért nem tartotta magát a budapesti főkapitány az eredeti betiltó határozathoz? Vagy ez is csak az érzelmek felkorbácsolását szolgálta?

Drágák nekünk ezek a buzik! A mi drága buzijaink!

És még én lennék fotel-forradalmár? (a jogellenesen, büszkén, liberálisan, több nemzeti honlappal együtt lekapcsolt Kuruc.info szerint) Ha ez forradalom volt, akkor igen!

Utóirat: Egy hazafias német hírportál örömmel jegyzi meg, hogy Csehország és Bulgária után Magyarországon sem tűrték a hazafiak a buzik provokációját.

buzivonulas.jpgSokkal inkább úgy tűnik, hogy a kelet-európaiak mégsem úgy »européerek«, mint amilyennek Brüsszelben elvárják. Amivel egyúttal nagyobb intelligenciáról is tanúbizonyságot tesznek, mint amivel azok rendelkeznek, akik megpróbálják őket megtanítani arra, hogyan legyenek igazi európaiak. -

A cikk megjegyzi, hogy ezek a felvonulások nem a toleranciáról szólnak, hanem a homoszexualitás propagálásának félreérthetetlen szándékáról.

Beszámolnak kb. 1500 homokosról, illetve az ismeretlen számban megjelent ellentüntetőről, köztük számos nemzeti érzelmű fiatalról. Szó esik a több mint 50 embert érintő letartóztatásról és a tettleges ellenállásról is: „a felvonulással kapcsolatos ellenérzésüket kövekkel, tojásokkal és Molotov-koktélokkal fejezték ki.”

Említés esik Lévai Katalin menekítéséről is, illetve arról, milyen álságosan siránkozik a történtekről.

Újabb szép példája annak, hogy a külföldi hazafiak igenis figyelemmel kísérik a Kárpát-medence történéseit is.

Az altermedia az Indymedia-t nevezi meg forrásaként.

A bejegyzés trackback címe:

https://tuzok.blog.hu/api/trackback/id/tr32635728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása