Küldd tovább, különben …

Címkék: humor

2008.06.26. 10:34

K. István jelenleg 46 éves, 12 éves kora óta alkoholista. Négy kiskorú gyermeke van, felesége ráadásul még cigány származású is. Családja évek óta próbálja kizsákmányolni, rendszeresen elveszik tőle kemény munkával megkeresett pénzét, mindenféle aljas indokkal, pl. hogy a gyerekek éhesek, fáznak, ruha kell nekik. Most ezzel a levéllel segíthetsz Istvánnak! Küldd el minden ismerősödnek, hisz minden levél után a Kizsákmányolt Alkoholistákért Alapítvány 50 fillért utal István kedvenc vendéglátóipari egységének, a felgyülemlett összeget pedig a férfi az életben maradásához elengedhetetlen kisfröccsre és kis-Vilmosra költheti. Fogjunk össze és ne hagyjuk, hogy ennek a szerencsétlen embernek tönkre menjen az élete!

És ha már itt tartunk. K. Ramóna is, aki 15 éves, és túl van már három abortuszon, jelenleg heroinistaként dolgozik a Déli-pályaudvaron. Fizetéséből alig jut neki ennivalóra, szinte kizárólag ondóval táplálkozik. Az egészségtelen étrend miatt, be van vérezve a szemgolyója, ezért minden álláshirdetésre való jelentkezését rendre visszautasítják. Élete így haszontalan, ő pedig egy felesleges ember a társadalomban.

S. Tibor 43 éves jól kereső, független, megözvegyült férfi. Ingyen és bérmentve vette a vállára azt a nehéz feladatot, hogy H. Orsolyát benzinmotoros láncfűrésszel feldarabolja, sósavban feloldott tetemének maradékát, katolikus szertartás szerint, a lakóhelyéhez közeli erdőben eltemeti. Sajnos egy láncfűrész ma már nem olcsó mulatság, ezért kérlek, küldd tovább ezt e levelet ismerőseidnek, így levelenként 70 fillért juttatsz a Kistestű Sorozatgyilkosokért Alapítvány számlájára, ha pedig a pénz összegyűlik, Tibor megkapja az alapítványtól a láncfűrészt .
Köszönjük!

G. Károly már a 26. életévében jár, és még mindig nem volt szexuális kapcsolata, tehát még szűz. Kérlek, küldd tovább ezt a levelet ismerőseidnek, s bár ezzel nem segítesz ezen a szerencsétlen pöcsön, legalább ők is tudják meg: ilyen is van.

Cs. Géza kutyája tegnap a XIII. kerület Pannónia út 23/b, IV. emelet 12-es ajtó elé rottyantott. A hanyag gazda nem hajlandó a kutya piszkot feltakarítani, ezért küldd tovább ezt a levelet minden ismerősödnek, hátha valamelyik a közelben lakik és szabadidejében felmossa a szart.
Múlt héten egy nyugdíjas járókeretes nénike nem küldte tovább a levelet, így megszakította ezt a Panamából kiinduló 1996 óta tartó láncot.
Úgy megvertük, hogy beszart. Ezt jó, ha tudod!

Tegnap egy fiatal gimnazista fiú továbbküldte a levelet 23 barátjának, aztán hazaindult az iskola számítógépterméből. Mire a bejárati ajtóig eljutott, 41 iskolatársa részesítette orális szexben.

G. Jánosné hanyagul csak egy ismerősének küldte tovább a levelet, hogy nézze meg milyen poénos. Még aznap este (egy 23 cm-es bekapcsolt állapotban lévő vibrátorral a szájában) beleszorult az éjjeliszekrénybe és nem sokkal később éhen halt.
Ha továbbküldöd a levelet, egyszerűen elmondhatatlan, hogy milyen nagy szerencse fog érni holnap délután 13-17 óra között a 4-es Metró vonalán.

Ha viszont nem küldöd tovább, jól megszívod a héten valamelyik nap, az tuti!

Forrás: http://href.hu/x/65vg

A bejegyzés trackback címe:

https://tuzok.blog.hu/api/trackback/id/tr24635680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása